Social-media

update- NESIMȚIRE la spital. Fără plasă nu se poate trece. Iată ce s-a întâmplat!

update: Rezultatul anchetei interne de la Spitalul Județean de Urgență din Craiova în cazul liftierei arată că femeia "a glumit", aceasta fiind "o persoană foarte glumeață", a declarat, pentru HotNews.ro, purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Cristina Geormăneanu.

Spitalul Județean de Urgență din Craiova efectuează o anchetă internă după ce o liftieră le-ar fi cerut angajaților Ford care veniseră la Secția Oncologie, din cadourile pentru pacienți.

Mai mulți angajați de la compania Ford au organizat o acțiune la secția Oncologie din spital, unde au dus circa 100 de pachete cu cadouri pentru copii. Secția este la etajul 9, pachetele nu erau tocmai ușoare, astfel că cei de la Ford au așteptat liftul.
Când au urcat în lift a urmat un dialog absolut incredibil cu liftiera, după cum scrie pe Facebook Victor Mihăescu. Liftiera nu a primit nicio plasă cu cadouri, motiv pentru care aceasta i-a jignit. Sper să nu vă mai intoarceți, să mergeți cu acest lift, cât sunt eu aici...nesimtire…, le-a spus aceasta.

“- Mie ce mi-ati adus? Ce plasă imi dati? (Noi...am zambit...crezand ca este o gluma...si am tacut..fâstâciți..)
Liftiera insa insista:
- Haideți...nu imi dați si mie o plasă? Ce.. nu stiti ca de câte ori se vine aici cu cadouri... prima plasa se dă la liftieră?
(noi...siderati...lăsați mască...fără cuvine...)
- Nu știam ca așa trebuie... ce plasă doriți? Din aceasta cu pufuleți? (zice una din colegele mele.. în glumă)
- Nu nu...nu cu pufuleți...Pai ce.. nepoții mei mănâncă pufuleți? Sunt de familie buna...ce mama...dr..”, scrie Victor Mihăescu pe Facebook.

Angajații Ford cred că cei din conducerea spitalului ar trebui să-i desfacă contractul de muncă.

Oamenii au avut un mesaj pentru angajata spitalului, dar și pentru ministrul sănătății, Sorina Pintea.

“Ne cerem scuze "doamnă" că nu v-am lasat o plasă. Am preferat să o dăm unui copil cu probleme al cărui zambet e mai important decât dumneavoastră si a dumneavoastra "familie buna". Bănuiesc ca ați facut 3 facultati daca sunteti de "familie bună", apoi ați dat concurs pentru postul de LIFTIERA si abia ati intrat, fiind concurență mai mare decât pentru posturile de doctori. No offense (n.r- fără să-i jignesc) pentru acest job...dar m-a scos din sărite limbajul superior cu care ne-a tratat.

Sper ca acest mesaj să îl vadă si Doamna Ministru al Sanatatii si sa ia masuri in acest sens. Sunt convins ca la Craiova, o mână se spală pe alta si toată povestea va fi tratata ca un lucru minor. Pentru noi insa conteaza! Nu din acest motiv platim CAS... “.

Vizualizări: 264

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: