Comunitate

Violeta Andrei vrea să spargă zidurile caselor de pensii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, are de gand sa schimbe modul in care cetatenii vor fi tratati la institutiile de stat, "spargand zidurile", astfel incat oamenii sa nu mai fie nevoiti sa stea cocarjati la ghiseu atunci cand au nevoie de o informatie.

"A venit momentul sa spargem zidurile inutile care despart cetatenii de serviciile de calitate pe care le merita. Incep cu o Casa de Pensii din Bucuresti. Extindem in tara.

La Casele de Pensii la care am mers, din nou, astazi ma revolta sa vad pensionarii stand cu spatele aplecat cerand informatii printr-o usita sau fereastra dincolo de care angajatul Statului sta comod pe scaun. De ce sa nu stea si angajatul si pensionarul pe cate un scaun? Aici vin oameni in varsta, multi in baston, oameni care asteapta in picioare sa le vina randul.

Faptul ca exista un zid cu o fereastra care se deschide cand considera reprezentantul institutiei denota ca intre Stat si cei pe care ii deserveste exista un obstacol. Pe care il vom inlatura ca cele doua parti sa fie egale, iar comunicarea si parcurgerea actelor dintr-un dosar sa se faca in cele mai transparente si umane conditii", promite pe Facebook Violeta Alexandru.

Ministrul sustine ca nu isi doreste ceva iesit din comun, doar normalitate, adica cei doi "vor lua loc la o masa simpla, cu toate hartiile la vedere, cu pensionarul asezat comod pentru a pune toate intrebarile pe care le are".

"In curand desfiintam zidurile. Pensionarii si angajatii Statului se respecta intre ei", incheie postarea ministrul Muncii.

Vizualizări: 276

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: