Comunitate

Wizz Air lansează o nouă rută spre Spania

Wizz Air a anunţat marţi lansarea unei noi rute care va pleca din Bucureşti de două ori pe săptămână, începând din data de 23 aprilie 2019.

Zborurile dintre Bucureşti şi Santander (Spania) vor fi operate în programul de vară, în zilele de marţi şi sâmbătă. Biletele pentru noua rută sunt deja în vânzare şi pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicaţiei mobile WIZZ de la doar 99 RON/19.99 EUR*, şi includ un bagaj gratuit de mână cu dimensiunile de 40x30x20cm.

Santander este o destinaţie populară la Oceanul Atlantic, care oferă oportunităţi de petrecere a timpului liber pentru toată lumea. Cei care doresc să se relaxeze la soare se pot bucura de plajele şi barurile locale, în timp ce alţi turişti, aflaţi în căutarea patrimoniului cultural al zonei, pot vizita numeroasele muzee şi catedrale care reprezintă istoria bogată a regiunii.

Această nouă destinaţie spre Spania din Bucureşti devine cea de-a noua după Barcelona, Alicante, Madrid, Castellón, Málaga, Valencia, Tenerife şi Zaragoza. Oraşul Santander, situat în regiunea Cantabria, va fi cea de a 45-a destinaţie din capitală şi a 145-a din reţeaua Wizz Air.

Vizualizări: 1,767

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: