Administrație

Zboruri reluate pe ruta Craiova-Tel Aviv

Zborul charter Craiova-Tel Aviv şi retur, întrerupt în anul 2019, a fost reluat începând de luni, potrivit directorului Aeroportului Internaţional Craiova, Sorin Manda.


Acesta a transmis că duminică se zboară pe ruta Tel Aviv – Craiova, iar luni pe ruta retur.

„Vești bune, la începutul lunii octombrie! Aeroportul Internaţional Craiova își extinde oferta destinațiilor către care se poate decola, direct de la Craiova. În această după-amiază au fost reluate zborurile, de tip charter, către Tel Aviv – Israel. Programat duminică pentru ruta Tel Aviv – Craiova, iar luni, pe ruta Craiova – Tel Aviv, zborul este operat de operatorul Dan Air și reprezintă o reluare a zborurilor către Israel, care fuseseră întrerupte în 2019. Bilete de avion, precum și pachete turistice pentru această destinație pot fi găsite la agențiile de turism partenere”, spune Sorin Manda.

Între timp, Compania Wizz Air anunță un record important şi anume transportul a 3 milioane de pasageri către și dinspre Craiova.

Pentru a marca această etapă importantă, norocosul pasager care s-a îmbarcat într-un zbor de la Bruxelles către Craiova a fost premiat cu un voucher Wizz Air.

În timp compania s-a dezvoltat, un exemplu fiind înființarea bazei sale de la Craiova în 2015.

De-a lungul anilor, paleta de destinații a companiei aeriene s-a extins, conectând Craiova cu 6 țări, printr-o rețea de 11 rute diverse. Printre aceste rute se numără destinații îndrăgite, inclusiv Bruxelles, Paris, Bologna, Milano, Köln, Roma, Barcelona, Madrid, Birmingham și Londra.

Începând din octombrie, Wizz Air va începe operațiunile pe ruta către Dortmund, adăugând astfel o nouă destinație pe lista de conexiuni.
 

Vizualizări: 189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: