Politică

Soțul Dianei Șoșoacă este căutat cu Poliția

Poliția Capitalei e emis ordin de protecție provizoriu pentru soțul Dianei Șoșoacă, la cererea senatoarei, potrivit unui comunicat de presă. În comunicat nu e menționat explicit numele lui Silvestru Șoșoacă, dar surse oficiale au declarat pentru G4Media că bărbatul vizat este soțul acesteia.

 
Emiterea ordinului de protecție a venit după ce senatoarea extremistă a sesizat poliția cu privire la faptul că soțul său ar fi agresat-o ”din punct de vedere emoțional”, dar și fizic.

Poliția arată că în urma sesizării a întocmit formularul de evaluare a riscului, context în care a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

De asemenea, Diana Șoșoacă și-a exprimat acordul cu privire la montarea unei brățări de monitorizare electronică în sarcina bărbatului, potrivit comunicatului citat.

Poliția a deschis și un dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Pentru că bărbatul nu s-a prezentat la sediul secției pentru montarea sistemului de monitorizare, polițiștii au început căutarea acestuia.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și cu privire la săvârșirea infracțiunii de încălcarea unei măsuri dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, emis anterior.

Vizualizări: 228

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: