Sport

A fost la un minut de promovare în Liga I

Tehnicianul echipei Turris-Oltul Turnu Măgurele, Erik Lincar, s-a declarat foarte afectat de faptul că formaţia sa a ratat în ultima clipă promovarea în Liga I.

 
“Tot ce s-a întâmplat pe final a fost nedrept. Jucătorii sunt foarte dezamăgiţi. Ne va fi foarte greu după această uzură mentală în următorul sezon. În a doua repriză mi s-a părut un fel de vânt din spate pentru acest meci egal. Dar fotbalul este inprevizibil, dureros de multe ori, dar trebuie să fim puternici, să o luăm de la capăt, să muncim şi să credem în şansa noastră data viiitoare. Le mulţumesc jucătorilor pentur tot acest sezon. Am fost la un minut de Liga I. Mâine când o să mă trezesc cred că o să înnebunesc. Felicit echipele care au promovat. Este dureros. Dar am arătat ca o echipă mare”, a spus Lincar la televiziunile care au transmis Liga a 2-a.

Play-off-ul Ligii a 2-a s-a încheiat, duminică, în urma partidelor din etapa a cincea fiind stabilite cele două promovate în Liga I, UTA Arad şi FC Argeş, dar şi formaţia care va juca la baraj pentru accederea în primul eşalon, CS Mioveni. FC Argeş a beneficiat de faptul că FC Rapid a egalat în meciul cu Turris pe final, în minutul 90+7. Dacă nu ar fi fost golul egalizator al rapidiştilor, Turris ar fi încheiat pe locul doi şi ar fi promovat.

Vizualizări: 197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: