Eveniment

A furat un microbuz doar ca să îi dea foc

Un angajat al unei firme de transport care efectua curse pe ruta Aeroport Internațional Sibiu – hotel Ramada Sibiu, a rămas, duminică seara, 18 septembrie, fără vehicul.

Din primele informații, șoferul a efectuat un transport pentru care fusese angajat și, după ce pasagerii au coborât pentru a se caza, el a lăsat cheile în contact și a intrat la recepție pentru a i se pune o viză pe ordinul de serviciu.

Totul a durat între 30 de secunde și un minut, timp în care un alt bărbat s-a urcat la volanul microbuzului și a dispărut.

Păgubitul a anunțat imediat Poliția și au început căutările.

Suspect în acest caz este un bărbat în vârstă de 29 de ani. După ce a plecat la volanul microbuzului, acesta a condus până când a dat de o femeie căreia i-a furat geanta, după care a mers pe câmp și i-a dat foc mașinii.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani din Agnita este bănuit că, duminică seara, a furat un microbuz lăsat neasigurat și cu cheia în contact din fața unui hotel din orașul Sibiu, după care a mers pe Șoseaua Alba Iulia, unde, amenințând cu acte de violență, i-a furat unei femei geanta în care se aflau 100 de lei și o pereche de ochelari, a informat Poliția Sibiu, citată de Antena 3.

Bărbatul a fost identificat și prins în localitatea Daia. A fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 63

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: