Eveniment

A murit mușcând din cârnat

Un bărbat a murit sub ochii localnicilor, după ce s-a înecat cu mâncare. Acesta se afla pe terasa unui magazin din Suceava, când a mușcat dintr-o bucată de cârnat și s-a înecat. Două femei, martore la incident, au sunat la 112 să ceară ajutor.

Cadrele medicale venite de urgență l-au resuscitat pe bărbat, însă după 40 de minute au declarat decesul acestuia.

 
Incidentul a avut loc duminică după-amiaza, în jurul orei 17.00, în Demăcușa, comuna Moldovița, județul Suceava. Bărbatul se afla pe terasa unui magazin alimentar din sat, unde consuma băuturi alcoolice. La un moment dat, a mușcat dintr-un cârnat și, la scurt timp, a început să se sufoce.

În apropierea lui se aflau două femei, una dintre ele fiind chiar gestionara localului. Acesteau au încercat să-i acorde primul ajutor și, în paralel, au sunat la 112. Ajunse de urgență, cadrele medicale au constatat că bărbatul aspirase pe căile aeriene superioare bucăți de carne. Victima era în stop cardio-respirator și, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu a putut fi salvată.

 

Polițiștii au deschis dosar penal și au dispus efectuarea necropsiei, pentru stabilirea mai exactă a cauzei decesului, mai scrie sursa citată.

Vizualizări: 71

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: