Eveniment

A scos pistolul la o angajată

Un bărbat în vârstă de 26 de ani a fost arestat preventiv după ce a ameninţat-o cu un pistol pe angajata unei săli de jocuri de noroc din Craiova pentru a-I da banii din încasări. Femeia a reuşit să fugă, iar bărbatul a plecat fără niciun ban.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a transmis, miercuri, că poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr de 26 de ani, din comuna Ţuglui, bănuit de tentativă de tâlhărie calificată, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi conducerea unui vehicul fără permis.
 
“La data de 7 septembrie, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de o tânără de 25 de ani, din comuna Pleniţa, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la serviciu, în incinta unei săli de jocuri, din Craiova, ar fi fost ameninţată cu un pistol de un bărbat, care avea faţa acoperită, fiindu-i solicitaţi banii obţinuţi din încasări”, se arată în comunicat.
 
Poliţiştii au reuşit identificarea unui tânăr de 26 de ani din comuna Ţuglui, el fiind principalul suspect de comiterea faptei. Anchetatorii au stabilit că în noaptea de 6/7 septembrie, bărbatul respectiv a condus un autoturism până în apropierea sălii de jocuri, a pătruns în incintă având faţa acoperită cu o mască şi purtând mănuşi chirurgicale şi a ameninţat-o cu un pistol pe angajată, solicitându-i să predea sumele de bani obţinute din încasări. 
 
“Angajata a refuzat cele solicitate, reuşind să iasă din locaţie, motiv ce l-a determinat pe tânăr să părăsească incinta, fără a intra în posesia vreunei sume de bani”, a precizat sursa citată. 
 
Poliţiştii au făcut trei percheziţii în Craiova şi în comuna Ţuglui, reuşind să găsească un pistol de tipul celor neletale supuse autorizării şi 12 cartuşe. Pistolul, cartuşele, precum şi obiecte vestimentare au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, trei persoane au fost duse la audieri. 
 
“Tot în urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii de investigaţii criminale au reuşit găsirea autoturismului folosit la comiterea faptei, într-o locaţie din proximitatea municipiului Craiova, ce aparţine unui bărbat care lucrează în domeniul dezmembrări auto, stabilind că autoturismul ar fi fost vândut la data de de 14 septembrie, de tânărul bănuit de comiterea faptei, pentru suma de 2500 euro. În autoturism, poliţiştii au găsit o pereche de mănuşi şi o mască chirurgicală, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a mai precizat IPJ Dolj.
 
De asemenea, din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul de 26 de ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. El a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat instanţei care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Vizualizări: 39

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: