Eveniment

Accident grav pe Valea Oltului

O persoană a murit și două sunt rănite, una fiind în stare critică, în urma unui accident care a avut loc sâmbătă, pe DN 7 – Valea Oltului, în zona localității vâlcene Câineni.

La accidentul de pe Valea Oltului din apropierea localității Câineni a fost solicitat sprijin de la Sibiu. Astfel, SAJ Sibiu a trimis la locul accidentului un echipaj tip C2 (cu medic). „A doua victimă – soția șoferului, încarcerată, cu fractură deschisă a membrului inferior și traumatism cranio cerebral acut închis grav a fost preluată de Ambulanța de la Sibiu și transportată la Sibiu”, au transmis reprezentanții Serviciului Ambulanță Județean Sibiu.

Medicii au menționat că pacienta prezenta multiple leziuni traumatice localizate la nivelul capului, coloanei și membrelor superioare și inferioare. Menționăm că a fost nevoie de descarcerare pentru scoaterea victimelor din mașină.

Potrivit ISU Vâlcea, în urma impactului dintre un camion și o mașină, șoferul autoturismului a murit, iar o femeie de 60 de ani este în stare critică.

Vizualizări: 320

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: