Eveniment

Trei maşini de poliţie din Mehedinţi, implicate într-un accident rutier

Trei maşini de poliţie aparţinând Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi au fost implicate, vineri după-amiază, într-un accident rutier în judeţul Olt. Acestea se deplasau în coloană, iar un moment dat s-au ciocnit, fără a exista persoane rănite.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Olt, accidentul a avut loc, vineri, în oraşul Balş, fiind implicate trei autospeciale care aparţin Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi.

Astfel, în timp ce se deplasau în coloană, pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers, acestea s-au ciocnit. În urma impactului nu au fost persoane rănite, ci doar pagube materiale.

Cinci autospeciale au fost ridicate din judeţul Ilfov, acestea deplasându-se în coloană către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi, arată sursa citată.

Toate autospecialele au poliţe de răspundere civilă auto valabile.

Cei trei şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, nefiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor făcute de poliţiştii din Olt a rezultat că cele trei autospeciale nu aveau semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

Conducătorul auto responsabil de producerea evenimentului rutier, agent de poliţie la Poliţia Judeţeană Mehedinţi, a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor OUG 195/ 2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

La nivelul Poliţiei Judeţene Mehedinţi a fost dispusă o cercetare administrativă cu privire la eveniment.

Vizualizări: 595

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: