Eveniment

Accident spectaculos în Olt

Un bărbat a ajuns la spital, luni dimineață, după ce autoturismul în care se afla în calitate de pasager a fost implicat într-un accident petrecut pe Drumul Județean 546, unde mașina s-a izbit puternic de un copac. Impactul a fost atât de violent, încât autoturismul s-a urcat, la propriu, pe copac. Cu toate acestea, pasagerul din mașină a fost rănit ușor, fiind dus la spital chiar de șofer, care nu a scăpat teafăr din povestea asta.

 
Accidentul a avut loc în jurul orei 04.00, pe raza comunei Șerbănești, unde, potrivit polițiștilor, conducătorul auto nu ar fi adaptat viteza de deplasare într-o curbă și s-a izbit cu autoturismul de un copac de pe marginea drumului.

Impactul a fost atât de violent, încât autoturismul s-a urcat, la propriu, pe copac. Cu toate acestea, pasagerul din mașină a fost rănit ușor, fiind dus la spital chiar de șofer, care nu a scăpat teafăr din povestea asta.

„Din primele cercetări efectuate de polițiștii Biroului Rutier Slatina a reieșit faptul că un bărbat, de 29 de ani, din comuna Crâmpoia, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546, din direcția Crâmpoia către Șerbănești, într-o curbă la dreapta, nu ar fi adaptat viteza de deplasare și a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un copac.

După producerea evenimentului, conducătorul auto s-a prezentat la o unitate medicală, deoarece pasagerul a necesitat îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, în utma testului rezultând că acesta nu se afla sub influența alcoolului.

Cercetările continuă pentru stabilirea situației de fapt.
 

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: