Sport

Adrian Mititelu recunoaște că va pierde meciul cu Sepsi la masa verde

Adrian Mititelu era sigur că nu poate pierde meciul cu Sepsi OSK la „masa verde”, însă afaceristul a dezvăluit că a fost trădat de un angajat care a semnat un document înainte de meciul cu Sepsi.

Meciul dintre Sepsi OSK și FC U Craiova a fost oprit definitiv în minutul 26 de către arbitrul Andrei Chivulete, după scandările xenofobe ale suporterilor din Bănie prezenți pe stadionul din Sfântu Gheorghe. Chiar dacă era sigur că nu poate pierde procesul cu Sepsi OSK, Adrian Mititelu a primit o lovitură de proporții. Attila Hadnagy, președintele clubului din Sfântu Gheorghe, a dezvăluit celor de la ProSport că un angajat al lui FC U Craiova a semnat un document prin care își asuma prezența suporterilor din Bănie la meci. Se pare că persoana la care face referire Attila Hadnagy este Cătălin Rizan, ofițerul de securitate care lucrează pentru FC U Craiova.  „Vă spun sincer că noi am râs când l-am văzut pe domnul Mititelu cu câtă înverșunare vorbea de neasumarea prezenței suporterilor echipei dânșilor la acest meci. Ne-am dat seama pe loc că domnul Mititelu nu știe absolut nimic despre actul semnat de angajatul dânsului. Prin semnătura acelui act ei își asumau prezența galeriei la acest meci. Am înțeles de la ofițerul nostru de securitate că actul este semnat de un domn Cătălin. Nu i-am reținut numele în totalitate”, a spus Attila Hadnagy pentru ProSport.

Adrian Mititelu a vorbit despre scandalul de la Sfântu Gheorghe pe pagina sa de Facebook, iar le-a transmis suporterilor din Bănie că FC U Craiova o să piardă procesul cu Sepsi OSK din cauza unui angajat. „Veste proastă!

Din păcate situația se schimbă radical. SEPSI OSK o să aibă câștig de cauză, vom pierde procesul! Din păcate ignoranța și naivitatea de care a dat dovadă un angajat al clubului (contrar instrucțiunilor primite) prin semnătura pusă înainte de începerea jocului, pe un document emis de SEPSI, aparent banal, ne duce în postura de club care și-a asumat accesul suporterilor. Țin să precizez că am aflat de existența acestui document de abia astăzi!”, a scris Adrian Mititelu pe pagina sa de Facebook.

Vizualizări: 70

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: