Sport

Adrian Mutu, de urgență la spital

Probleme pentru Adrian Mutu înaintea derby-ului dintre FCU craiova și Rapid. Antrenorul liderului din Liga 1 a ajuns de urgență la Spitalul din Târgiu Jiu în această dimineață.

În dimineața zilei de sâmbătă, Adrian Mutu s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Cauza ar fi fost o stare febrilă pe care a acuzat-o antrenorul. 

Potrivit celor de la Orangesport, antrenorul giuleștenilor a ales să meargă la Spital după ce medicii s-au temut că acesta ar fi suferit o criză de apendicită. 

Ajuns la Urgențe însoțit și de de doctorul de la Rapid, Mutu a fost consultat și a decis să plece, fiind escortat de jandarmi, asta după ce medicul rapidului i-a recomandat să nu rămână la spital.

Adrian Mutu a prefațat la conferința de presă meciul cu oltenii, pe care îl vede foarte dificil.

„Un meci extrem de complicat. Ne aşteaptă o echipă care ne-a învins pe Giuleşti. Suntem într-un moment bun şi vrem să câştigăm meciul. Vrem să ne menţinem pe prima poziţie şi de aceea vrem victoria. 

Va fi foarte greu să ne menţinem acolo (n.r. pe primul loc), încercăm să facem acest lucru cât mai mult posibil. Eu cred că FCU are jucători buni. Am înţeles că şi Bauza e refăcut şi va juca contra noastră.””, a declarat Mutu înaintea partidei.

 actualizare: Jucătorul a fost dus la spitalul Floreasca din București, unde a fost operat de apendicită.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: