Sport

Adrian Mutu poate ajunge selecționerul Nigeriei

Chiar dacă oficialii celor de la Rapid au dat asigurări că ”Briliantul” va rămâne la echipă și după rezultatele mai puțin favorabile, Adrian Mutu  ar putea să schimba echipa, dar și continentul.

Potrivit celor de la Ojbsport.com, Federația de Fotbal din Nigeria caută un nou antrenor, iar agenții lui Adrian Mutu au mers să negocieze.

Potrivit sursei citate, reprezentații tehnicianului au ajuns deja în țara din Africa pentru a pune la punct ultimele demersuri.

"Reprezentații lui Mutu au ajuns deja în Nigeria și caută un acord verbal pentru preluarea naționalei din luna iunie", a notat sursa citată.

Federația din Nigeria ar avea șase tehnicieni pe listă, însă Adrian Mutu este principalul favorit. Printre contracandidații ”Briliantului” se numără și Pitso Mosimane, antrenorul celor de la Al-Ahli.

"Un oficial de top din cadrul Federației a vorbit sub protecția anonimatului și ne-a transmis că sunt șase candidați pe lista scurtă, iar Mutu este considerat prioritatea".

Postul de selecționer nu este unul nou pentru Adrian Mutu. ”Briliantul” a fost selecționerul României U21 în perioada octombrie 2017-aprilie 2018. Alături de ”Tricolorii mici”, tehnicianul a ajuns la Campionatul European din Ungaria.

Vizualizări: 51

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: