Eveniment

Aeroportul Sibiu reintroduce declarația pe propria răspundere

Aeroportul Internațional Sibiu a informat faptul că a implementat un chestionar on-line pentru completarea electronică a declarației epidemiologice, pentru persoanele care sosesc în ţară prin fluxul de sosiri a aeroportului sibian.

 
Pasagerii care ajung în ţară prin Aeroportul Internaţional Sibiu au la dispoziţie aplicaţia pentru fluidizarea traficului aerian de călători, putând astfel să completeze on-line declarația epidemiologică.

“Aeroportul Internaţional Sibiu şi Consiliul Judetean Sibiu cu sprijinul tehnic din partea STS – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale vă informează că pasagerii care intră în ţară prin fluxul de sosiri al aeroportului sibian au la dispoziţie, începând cu acest weekend, un chestionar on-line pentru completarea electronică a declaraţiei epidemiologice.

Măsura este necesară în scopul limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2 şi reducerea efectelor negative înregistrate, la nivel global, de pandemia de COVID-19”.

Pașii care trebuie urmați pentru completarea electronică a declarației epidemiologice de intrare în țară sunt următorii:

1. Se accesează adresa https://chestionar.stsisp.ro folosind datele mobile/conexiunea la internet sau folosiți rețeaua SBZ Free WiFi disponibilă în Terminalul Sosiri;

2. Se completează datele solicitate de aplicație și se validează, apoi se trimite formularul;

3. Este important să se menționeze adresa de izolare sau să se indice adresa de izolare cu adresa de domiciliu;

4. Ulterior, se generează un cod QR pe telefonul înregistrat în aplicație;

5. Se tipărește declarația sau se scanează codul QR la ghișeul amplasat în acest scop pe fluxul sosiri și se ridică declarația de acolo;

6. Declarația se prezintă la ghișeele DSP.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: