Administrație

Alunecare de teren la Arad

Circulaţia rutieră a fost oprita pe DN7, sâmbătă, în jurul orei 12.00, în apropiere de localitatea Toc din comuna Săvârşin, în urma unei alunecări de teren. Drumarii au intervenit pentru a curăţa carosabilul de pământul şi pietrele scurse de pe versant.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a informat că de la ora 14.30 traficul se desfăşura pe jumătate de cale, iar autorităţile s-au mobilizat astfel încât, până la lăsarea întenericului, circulaţia să fie redeschisă pe ambele benzi.

„Ca urmare a precipitaţiilor din ultima perioadă şi a instabilităţii versantului de pe DN 7 km 450+600 (în apropiere de localitatea Toc, judeţul Arad), pe partea dreaptă, au început de vineri după-amiază să cadă cantităţi de pământ şi arbori care au culminat astăzi, în jurul orei 12.00, cu o altă cădere masivă de pământ, arbuşti şi bolovani. Administratorul drumului – DRDP Timişoara, prin Districtul Săvârşin, cu sprijinul autorităţilor şi a antreprenorilor locali s-au mobilizat astfel încât, până la lăsarea întenericului, traficul să fie redeschis pe ambele benzi. La această oră, 14.30, circulaţia se desfăşoară pe jumătate de cale”, a transmis CNAIR, într-un anunţ de presă. 

Vizualizări: 235

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: