Sport

Anamaria Prodan a preluat jumătate din FC Hermannstadt.

Anamaria Prodan a preluat jumătate din FC Hermannstadt. Anamaria Prodan (47 de ani) o va conduce pe FC Hermannstadt, echipă aflată pe locul nouă în play-out. Sibienii au oficializat astăzi implicarea familiei Reghecampf la echipă.

Cele două părți au purtat negocieri încă de săptămâna trecută, când impresara a virat primii bani pentru achitarea datoriilor clubului. Pentru 50% din clubul sibian, aceasta a plătit suma de un milion de euro, potrivit Antenasport.

”Am o prietenie aparte cu Claudiu (n.r. - Claudiu Rotar). Am stat de vorbă pe termen lung și am decis să intrăm în proiectul acesta și să facem ceva frumos.

Orașul merită, e superb. Stadionul va arăta frumos, sper să fie un succes. Fata mea, de 21 de ani, va fi numărul 1, iar eu o voi ajuta. Va fi cea mai tânără conducătoare din fotbalul românesc”, a declarat impresara, la Digi Sport Special.

Vasile Miriuță este neînvins în primele două etape din play-off, cu o victorie și un rezultat de egalitate. În prima etapă de la revenirea Ligii 1, sibienii se vor deplasa pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă aflată pe locul opt.

”Nu trebuie să se teamă pentru postul său”
Anamaria Prodan a promis că Hermannstadt ”nu va duce lipsă de nimic” și că va avea o nouă față. ”Va fi la fel ca în străinătate. Jucătorii nu vor avea lipsuri”, a precizat agenta, care a adăugat că Miriuță va rămâne, cel puțin momentan, pe banca tehnică.

”Nu trebuie să se teamă pentru postul său. Important acum e să rămânem în prima divizie, ne concentrăm eforturile pentru asta. Cunosc jucătorii, pe mulți îi impresariez, iar la vară vom renegocia contractele. Deocamdată, nu mi-l permit pe Laurențiu Reghecampf”, a explicat Prodan, potrivit digisport.ro.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: