Politică

Andronescu va candida la prezidențiale. Nu de la PSD!

Ecaterina Andronescu se pregătește să candideze la alegerile prezidențiale ca independent, pe modelul urmat de Sorin Oprescu la primăria Capitalei, au declarat pentru Edupedu.ro surse politice.

Contactată de Edupedu.ro, Ecaterina Andronescu a declarat că are “atâta treabă” la Minister, “încât numai la asta nu m-am gândit. Iar în partid nu s-a luat nicio decizie, așa încât cred că sunt presupuneri care nu au nici un fel de suport. L-ați auzit și pe dl Dragnea care a spus că se va face o evaluare, că se vor lua în calcul sondajele. Mai avem până atunci mult”.

Întrebată dacă spune că posibilitatea de a candida la prezidențiale este de 0%, Ecaterina Andronescu a răspuns, pentru Edupedu.ro: “Nu. Eu ce pot să vă spun în acest moment e că în partid nu s-a luat nicio decizie în legătură cu cel care va fi susținut de PSD pentru poziția cea mai înaltă în stat. L-ați auzit și pe șeful partidului, spunea: poate să fie un candidat unic al alianței, ceea ce fără îndoială ar crește șansele candidatului alianței PSD-ALDE, poate să fie dl Tăriceanu, dl Dragnea sau altul, asta este cred că ați auzit și dvs”.

Amintim că Ecaterina Andronescu (70 de ani) este la al patrulea mandat de ministru al Educației, obținut după o scrisoare deschisă anti-Dragnea trimisă în vară.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: