Justiție

Așa arată un procuror violator de minore

Magistrații Curții de Apel Iași au aprobat ieri cererea redeschidere a urmăririi penale în dosarul în care procurorul Daniel Constantin Bosînceanu este cercetat pentru viol, victima fiind o minoră de numai 15 ani.  Dosarul de viol a fost mușamalizat în urmă cu 5 ani de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași.

Este încă procuror în funcție, nu a pățit nimic deși în urmă cu câțiva ani a violat o minoră după care a obligat-o să facă avort.

Magistrații Curții de Apel Iași au aprobat ieri cererea de redeschidere a urmăririi penale în dosarul în care, Constantin Daniel Bosînceanu, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni este acuzat de viol.

Cererea de redeschidere a dosarului a fost formulată de Parchetul General după ce Dezvăluirea.ro a relatat într-un articol modul în care a fost mușamalizată ancheta de procurorul Iulian Ispir de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași.

Așa cum a încercat să împiedice minora și pe părinții acesteia să nu depună plângerea pentru viol, în cursul zilei de ieri Bosînceanu a luptat sa nu fie redeschisa ancheta trimițând la instanță o avocată care să pledeze împotriva reluării cercetărilor. Bosînceanu nu a fost prezent ieri la Curtea de Apel.

Decizia de redeschidere a anchetei a fost luată foarte repede, după numai o oră de deliberari. Decizia a fost luată chiar de judecătorul Adrian Chiriac, președintele secției penale a Curții de Apel Iași.

Să reamintim că minora Loredana M. avea doar 14-15 ani când a fost violată de Bosânceanu care pe atunci era șeful Parchetului Răducăneni. De fapt acesta a violat-o pe fiica cumătrilor săi. Le-a spus că are nevoie de fată să-i facă curățenie în apartament. După ce a intrat în apartament Bosînceanu a violat-o. 

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: