Eveniment

Autospecială a pompierilor, răsturnată în misiune

O autospecială a pompierilor s-a răsturnat în misiune la Bistrița Năsăud, trei dintre pompieri fiind răniți în urma acestui accident.

 Autospeciala ISU Bistrița-Năsăud s-a răsturnat în timp ce intervenea pentru stingerea unui incendiu într-o localitate aflată în mediul rural. Trei pompieri au fost răniți, însă starea lor e stabilă, viața lor nefiind pusă în pericol. Mai mult, ceilalți colegi ai pompierilor au reușit să stingă incendiul care a cuprins câteva anexe ale unei gospodării, fără ca acesta să se extindă la locuințele din apropiere.

Autospeciala care s-a răsturnat aparținea Stației de Pompieri Sângeorz-Băi și s-a răsturnat pe un drum neasfaltat, în timp ce se deplasa să stingă un incendiu în localitatea Ilva Mică. Cei trei pompieri răniți au primit asistență medicală la locul accidentului, însă nu a fost nevoie de transportul acestora la spital.

Șoferul autospecialei a fost testat și polițiștii au constatat că acesta nu consumase băuturi alcoolice. ”La intervenţia la care se deplasa maşina răsturnată au fost direcţionate imediat alte resurse de la Secţia de Pompieri Năsăud, incendiul fiind localizat la nivelul anexelor gospodăreşti, iar casa de locuit amplasată în apropiere de locul incendiului fiind protejată”, a transmis ISU Bistrița Năsăud.

Vizualizări: 21

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: