Social-media

Bărbatul care se îmbată fără să consume alcool

Un bărbat din Florida trăiește un adevărat calvar din cauza unei boli rare: ajunge în stare de ebrietate brusc, în ciuda faptului că nu consumă alcool niciodată.

Acesta era profesor, însă și-a pierdut slujba din cauza afecțiunii. În plus, a fost acuzat în repetate rânduri că a condus sub influența alcoolului, astfel că a fost la un pas de a ajunge la închisoare. Adevărul este însă altul: corpul său produce alcool.

"Dacă trebuie să merg la muncă, iar soția mea Gina e și ea la serviciu, atunci va trebui să îmi anunț șeful că nu vin. Mi s-a spus: "trebuie să fii mai atent. E al doilea an în care predai. Nu știu ce faci în afara orelor, dar nu trebuie să îți afecteze meseria. Unii oameni m-au întrebat dacă am avut anumite simptome. Cred că le-am avut, dar m-am gândit că e mai bine să le ascund", a declarat bărbatul.

Din cauza acestei afecțiuni, a ajuns să aibă probleme inclusiv în căsnicie.

"Când venea de la muncă, se băga la somn. Simțeam că ceva nu e în regulă și că îmi ascunde ceva. Ajunsesem în punctul în care aveam impresia că sunt căsătorită cu un străin", a declarat soția lui.

Bărbatul suferă de o boală extrem de rară, care face ca propriul intestin să producă alcool, mai ales după ce a mâncat alimente bogate în carbohidrați.

”Orice persoană care suferă sindromul Eigenbrauer are o floră intestinală care nu funcționează cum trebuie. Există anumite ciuperci și bacterii care declanșează un proces de fermentare.

Asta înseamnă că alimentele bogate în carbohidrați nu sunt descompuse în molecule individuale de zahăr, ci sunt fermentate și transformate de către organism în alcool, iar acest alcool intră în sânge și arată ca și cum persoana ar fi consumat băuturi alcoolice", a declarat medicul Christoph Specht, conform Știrile ProTV.

Vizualizări: 206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: