Politică

Bătaie la Gorj între useriști și liberali

Un lider al USR Gorj a fost agresat de un consilier local, în timp ce strângea semnături pentru candidatura la prezidențiale a lui Dan Barna. Președintele USR Gorj, Radu Miruță, a postat pe pagina de socializare momentul agresiunii.

"Consilier local PNL îl ia la bătaie pe colegul nostru de la USR Gorj, Florin Papuc, în timp ce acesta strângea semnături prin comuna Bălesti pentru candidatura lui Dan Barna la președinția României", susține Miruță.

Dacă la USR Gorj ar ajunge un astfel de specimen, ar fi exclus, a mai spus Miruță, care solicită  conducerii PNL Gorj retragerea sprijinului politic pentru oameni cu astfel de comportamente.

Biroul Politic Județean Gorj al Partidului Național Liberal anunță că va analiza situația de la Bălești. "Toți militanții PNL Gorj trebuie să evite astfel de situații și să înțeleagă că sunt candidați sau reprezentanți ai echipelor de campanie ale unor partide politice, care vor încerca sa ne provoace pentru a se face vizibili", arată partidul într-un comunicat.

Pe de altă parte, liberalii susțin că liderul USR Bălești, implicat în acest incident," este recunoscut în comunitate ca fiind o persoană conflictuală, care a avut acest gen de comportamente și în perioadele în care a activat la alte partide politice".

Partidul Național Liberal, filiala Gorj, nu agreează astfel de comportamente, iar militanților PNL li se recomandă să nu răspundă provocărilor de acest gen din partea reprezentanților contracandidaților noștri, mai arată comunicatul PNL Gorj.

Vizualizări: 360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: