Politică

Blocul construit de un important lider PNL, branșat ilegal la curent

PNL trebuie să ofere clarificări în legătură cu cazul privind branşarea ilegală a unui imobil din Brăila care ar aparţine fostului secretar de stat în Ministerul Muncii, liberalul Cătălin Boboc, la reţeaua cu energie electrică, a precizat purtătorul de cuvânt al PSD Ştefan Radu Oprea.

Liberalul Cătălin Boboc susține că ”presupusele acuzații” sunt pe seama ”unei rivalități politice” și nu sunt adevărate.

El susține că poate dovedi că imobilul său este branșat legat la rețeaua electrică și postează un document.

”Vreau să fac o precizare cu privire la presupuse acuzații care mi se aduc astăzi, în presă, cel mai probabil pe seama unei rivalități politice. Acuzațiile sunt false, nu este vorba de niciun furt!

Menționez că la imobilul de pe strada menționată, la care locuiește mama mea, am documente care pot dovedi asta și pe care le și atașez. Mai exact, iată avizul tehic de racordare la rețeaua de energie electrică!”, notează liberalul pe Facebook.

Presa locală a relatat despre faptul că un angajat de la S.D.E.E Muntenia Nord- Sucursala Brăila a sesizat ofiţerul de serviciu al Politiei Municipiului Brăila în legătură cu identificarea unui contor branşat ilegal, descoperit în urma unor verificări.

Vizualizări: 51

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: