Stil de viață

Bolile letale pe care le poți preveni dacă mănânci nuci

Nucile reduc riscul de diabet și boli de inimă. Dacă mănânci des nuci, este posibil să atenuezi inflamația cronică din corpul tău, ceea ce poate ajuta la reducerea riscului de diabet și boli de inimă.

Și proteina din majoritatea nucilor este neobișnuit de bogată în aminoacidul arginină, care poate ajuta la relaxarea vaselor de sânge, făcând un atac de cord mai puțin probabil.

Nucile sunt o sursă bună de grăsimi omega-3. Unele nuci, inclusiv alunele, nucile și migdalele, conțin, de asemenea, steroli vegetali, despre care s-a demonstrat că scad colesterolul, dar și un compus natural numit resveratrol, același care se găsește în vinul roșu și s-a dovedit că scade riscul de boli de inimă.

La fel ca și peștele, nucile sunt o sursă bună de grăsimi omega-3.

Nucile conțin vitamina E, un antioxidant important care poate ajuta la combaterea cancerului de prostată și pulmonar.

Nucile braziliene conțin seleniu, oferind de 200 de ori mai multe minerale decât orice alte nuci. Seleniul a fost asociat atât cu prevenirea cancerului, cât și a bolilor de inimă. Migdalele furnizează calciu pentru construirea oaselor. Alunele și nucile de caju conțin cel mai mult cupru, un nutrient foarte necesar pentru persoanele cu diabet.

Păstrează nucile într-un recipient ermetic la frigider până la șase luni, în congelator, vor rezista până la un an.

Prăjirea nucilor le scoate în evidență aroma. Preîncălziți cuptorul la 300°F (150°C). Puneți 1/2 cană de nuci decojite pe o foaie de copt într-un singur strat și prăjiți timp de 7 până la 10 minute. Verificați aproape de sfârșitul timpului de prăjire pentru a vă asigura că nu se ard.

Vizualizări: 73

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: