Comunitate

Cel mai ironizat brad de Crăciun

Bradul de Crăciun instalat în centrul orașului Zalău, din România, a stîrnit glume și ironii pe rețelele de socializare. După ce s-au trezit cu un pom ciuntit, cu multe crengi lipsă, locuitorii au spus că bradul seamănă cu politicienii.

„Atît s-a putut! Felicitări Primăriei Zalău! Dacă tot ați pus gînd rău pădurii, măcar să fi ales un brad mai de Doamne-ajută”, a scris o femeie pe Facebook, transmite TV8. „Așa da propagandă electorală, pomul seamănă leit cu conducătorii mult iubiți”, a comentat un bărbat.

„Atunci cînd autorul își pune amprenta asupra lucrărilor peisagiste ale urbei”, a mai scris altcineva. Unii au spus că e un puzzle, alții că celelalte crengi vor fi montate treptat, în funcție de numărul de zile rămase pînă la Crăciun.

Viceprimarul municipiului Zalău a participat în persoană la procesul de montare a pomului de Crăciun: „Am adus un brad de la Beliș, un brad de 20 de metri, vrem să-l instalăm, să-l pregătim, pentru că de luni o să începem să-l îmbrăcăm cu podoabe, a declarat Teodor Bălăjel, viceprimarul din Zalău.

N-au mai apucat să facă asta. La scurt timp, autoritățile au decis să taie bradul.

Vizualizări: 296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: