Declarația zilei

Ciolacu: Partidul nu va face scut

PSD nu va face scut ca să apere pe cineva de justiţie, a declarat luni preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

Precizările acestuia au fost făcute în contextul desfăşurării unei anchete DNA în care sunt vizaţi trei parlamentari social-democraţi.

"Astăzi de dimineaţă am vorbit cu domnul Căprar şi m-a anunţat că există DNA la sediul PSD (PSD Arad - n.r.), însă respectă şi va merge să vadă despre ce e vorba acolo. Am văzut şi eu la televizor ce a urmat, nu, PSD nu va face vreun zid împotriva justiţiei de niciun fel, dar aş dori totuşi - puţinele imagini pe care le-am văzut la televizor după Biroul Permanent Naţional cu domnul senator Chisăliţă în căruţ, cărat pe holurile DNA sau nu ştiu pe ce holuri, beciuri, garaje. Totuşi, justiţia să o lăsăm să se facă la procuratură, în tribunal.... Parcă văd, reapar imaginile cu telejustiţia, este o părere personală. (...) Cred că justiţia trebuie să-şi facă treaba discret, (...) domnul Chisăliţă în căruţ nu era nici violator, nici criminal, poate ar fi trebuit o intimitate a fiecăruia, indiferent de fapta care se presupune, în acest moment, că a făcut-o. Cu certitudine, am avut discuţia în Biroul Permanent Naţional, PSD nu va face scut ca să apere pe cineva de justiţie", a spus Marcel Ciolacu, la finalul BP interimar al PSD.

El a precizat că se va respecta "parcursul procedural din Parlamentul României" în situaţia în care se vor formula din partea justiţiei cereri de ridicare a imunităţii în cazul celor trei aleşi PSD. "Sub nicio formă PSD nu o să stea în faţa justiţiei să nu-şi facă datoria", a dat asigurări Ciolacu.

Vizualizări: 401

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Declarația zilei:

Citește și: