Declarația zilei

Ponta: Sper să-și găsească pe cineva

Fostul preşedinte al PSD Victor Ponta spune că speră ca PSD ”să-şi găsească pe cineva care să poată să-i conducă, să facă reforme, să facă schimbări, să-i scoată din negarea realităţii”, el susţinând că Pro România este dispus la o alianţă cu PSD dacă acesta îşi schimbă liderii şi dacă ”PSD-ul se schimbă în bine”.

”Sper să-şi găsească pe cineva care să poată să-i conducă, să facă reforme, să facă schimbări, să-i scoată din negarea realităţii. Discursul de astă seară, «ne-am luat voturile înapoi, e bine», nu e discursul bun”, a afirmat preşedintele Pro România, duminică seară, la România TV. 

Acesta a precizat că în 2009 PSD a pierdut guvernarea şi alegerile, dar în anii următori ”a găsit resurse, prin schimbări radicale, să-şi revină”. 

”Asta sper să se întâmple în continuare şi noi cei de la Pro România dacă PSD-ul se schimbă în bine, îşi găseşte noi lideri, suntem aliaţii lor naturali”, a adăugat Ponta. 

Întrebat dacă ar fi de acord cu o fuziune, Ponta a evitat un răspuns tranşant.

”Acuma vorbim de fuziuni... Vorbim de faptul că suntem un partid de stânga, suntem oameni care ne cunoaştem foarte bine şi care am mai trecut o dată, în 2010 – 2011 printr-o situaţie la fel de dificilă”, a spus Ponta.

Vizualizări: 648

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Declarația zilei:

Citește și: