Politică

Clotilde Armand acuză Romprest de șantaj

Edilul Sectorului 1 Clotilde Armand a precizat că „într-o nouă încercare de şantaj, firma de salubrizare şi-a scos maşinile la protest prin Sectorul 1 în speranţa că primăria le plăteşte facturile emise nelegal anul trecut, facturi neachitate de primarul PSD - cel cu diamantele”.

Ea a adăugat că, în cazul în care Romprest Service lasă iar gunoiul pe străzi şi refuză să îşi onoreze obligaţiile contractuale din 12 ianuarie 2020, atunci va intra alt operator în regim de urgenţă. „Nu voi mai tolera şantajul şi ameninţările Mafiei Gunoaielor. Sectorul 1 plăteşte servicii de salubrizare şi de 10 ori mai scumpe faţă de restul ţării”, a mai spus Armand.

Clotilde Armand a avertizat Romprest că dacă refuză să ridice gunoaiele de pe străzile Sectorului 1 atunci va intra în regim de urgenţă un alt operator. „Primăria Sectorului 1 a fost un partener onest, Primăria Sectorului 1 nu este robinet cu bani pentru offshore-ul lor transpartinic”, a mai spus edilul.

„Dacă această companie lasă din nou gunoiul pe străzi şi refuză să-şi onoreze obligaţiile contractuale din data de 12.02.2020 va intra alt operator în regim de urgenţă. Îi asigur pe toţi locuitorii Sectorului 1 că nu vom mai trece prin situaţia în care am fost luna trecută. Nu voi mai tolera şantajul şi ameninţările Mafiei Gunoaielor. Sectorul 1 plăteşte servicii de salubrizare şi de 10 ori mai scumpe faţă de restul ţării.  Primăria Sectorului 1 a fost un partener onest, Primăria Sectorului 1 nu este robinet cu bani pentru offshore-ul lor transpartinic. Cu mine nu le mai merge”, a concluzionat Armand.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: