Sport

Cluburile din Serie A se revoltă şi nu vor să joace

Fotbalul din Serie A este la un pas de o revoltă generală. 11 cluburi, printre care Inter și AC Milan, nu vor să înceapă antrenamentele colective. Inter Milano, Napoli, Milan, Cagliari, Verona, Brescia, Atalanta, Sassuolo, Fiorentina, Sampdoria și Genoa protestează contra protocolului sanitar impus și refuză intrarea în cantonament!

Cluburile italiene din Serie A s-au pus de acord să reia campionatul pe 13 iunie, dar contestă protocolul impus de Comitetul Tehnico-Științific. Mai mult de jumătate nu încep antrenamentele colective și nici nu au de gând să intre în cantonament cu 14 zile înaintea startului. „Normele sunt prea puțin flexibile și nu pot fi puse în practică. Până nu se revizuiește, rămânem la pregătirea individuală", au protestat oficial cei de la Inter, acuzând dificultățile logistice cu camerele pentru a-i închide pe jucători în hotel, dubiile privind gestionarea cazurilor pozitive și responsabilitatea excesivă pentru medicii echipelor.

Poziția administratorului-delegat al nerazzurrilor, Beppe Marotta, a fost susținută și de Milan, apoi au urmat Napoli, Cagliari, Verona, Brescia, Atalanta, Sassuolo, Fiorentina, Sampdoria și Genoa. De luni toate echipele ar trebui să reia pregătirile în grup în condițiile rigide ale experților guvernului aprobate de federație.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: