Sport

Fotbalişti infectaţi la Dynamo Dresda înainte de reluarea campionatului

Situația de la Dynamo Dresda ar putea pune în pericol reluarea fotbalului în Germania. Clubul din 2.Bundesliga a anunțat că trei jucători jucători au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus și reluarea primelor două ligi din Germania pare pusă în pericol.

În ciuda situației, Christian Seifert, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal din Germania, a declarat că Bundesliga și 2.Bundesliga, se vor relua de pe 16 mai. În ciuda infectărilor de la Dynamo Dresda, campionatul se pare că se va relua, meciurile celor de la Dynamo Dresda, club ai căror jucători vor intra în carantină pentru 14 zile, urmând să fie amânate. ”Nu interpretez acest lucru ca un pas înapoi. Am anunţat de la început că trebuie să ne pregătim pentru asta. Şi dacă acum sunt 14 zile de carantină, atunci trebuie să ne adaptăm. În prezent, acest lucru nu ne schimbă programul. Nu se pot juca două meciuri ale echipei Dynamo Dresda, dar acest lucru nu ne schimbă obiectivul nostru de a încerca să terminăm sezonul pe teren”, a declarat Christian Seifert, în L'Equipe.

Din cauza situației actuale, Dynamo Dresda nu va putea disputa meciurile din următoarele două etape, cu Hannover și Greuther Furth.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: