Social-media

Cunoscut actor, dispărut de 12 zile

Autorităţile californiene au declarat că nu au găsit nicio urmă de localizare a lui Julian Sands, la 12 zile de la dispariţia acestuia. Condiţiile meteo nu permit căutarea în unele zone periculoase, transmite BBC.

Actorul britanic, în vârstă de 65 de ani, a dispărut pe 13 ianuarie în timp ce făcea o drumeţie în zona Baldy Bowl din Munţii San Gabriel, la nord de Los Angeles. Departamentul şerifului din comitatul San Bernardino a declarat că au avut loc „numeroase” căutări terestre şi aeriene.

California a fost lovită recent de furtuni puternice. Cu toate acestea, departamentul şerifului a precizat că vor continua căutările, „dacă condiţiile meteo şi terestre o vor permite”.

Săptămâna trecută, maşina lui Julian Sands a fost găsită lângă locul în care fusese dată dispărută. Familia sa a mulţumit autorităţilor pentru eforturile depuse. La începutul acestei săptămâni, ei au declarat, de asemenea, că sunt „profund impresionaţi” de „revărsarea de dragoste şi sprijin” pe care au primit-o. Într-o declaraţie, familia a lăudat „echipele de căutare eroice” care lucrează în condiţii meteo dificile „la sol şi în aer pentru a-l aduce pe Julian acasă”.

Născut în Yorkshire, Julian Sands a apărut în zeci de filme şi emisiuni TV, dar rolul principal din filmul britanic de dragoste „A Room With A View” din 1985 a fost cel care i-a adus faima la nivel mondial. El locuieşte în cartierul North Hollywood din Los Angeles împreună cu soţia sa, scriitoarea Evgenia Citkowitz. Ei au doi copii. Când a fost întrebat, în 2020, ce îl face fericit, el a răspuns: „Aproape de vârful unui munte într-o dimineaţă glorioasă şi rece”.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: