Social-media

Ioana Cosma a fost dată afară din trustul PRO

Trustul PRO a i-a dat afară pe moderatorii Mihai Mironică și Ioana Cosma, iar emisiunea „Ora exactă în Sport” va dispărea din grilă începând cu data de 5 februarie 2023.

Nu doar Mihai Mironică și Ioana Cosma vor fi înlăturați. Producătorul emisiunii, Leonard Badea, dar și Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță și Dan Ionescu au fost anunțați că nu vor mai continua. În ceea ce îl provește pe șeful departamentului sport de la Pro TV, Ionuț Eduard Coandă, acesta și-a dat demisia în semn de solidaritate.

PRO TV a anunțat, într-un limbaj în care nu spune, de fapt, nimic, care este orientarea a pe viitor: „În continuare, una dintre prioritățile PRO TV este dezvoltarea stațiilor secundare. Așa cum am anunțat deja încă de la rebranduirea de anul trecut, vrem ca telespectorii noștri să se bucure de conținut de calitate, relevant pentru ei.

În acest sens, pe baza analizelor de performanță, facem ajustări grilei de programe, ceea ce poate implica și reorganizarea unor echipe. Ne dorim ca publicul nostru să se bucure pe toate canalele secundare, Acasă, Acasă Gold, PRO Arena și PRO Cinema, de cele mai bune filme, seriale, emisiuni și competiții sportive”, au transmis reprezentanții Pro TV, conform Fanatik.

În grila Pro Arena vor rămâne transmisiunile sportive asupra cărora trustul deține drepturile până în anul 2024, adică UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League și Cupa Angliei. În ceea ce privește extrafotbalul, Pro Arena mai transmite competițiile de handbal Liga Zimbrilor, Liga Florilor și meciurile echipelor naționale. De asemena, trustul Pro transmite și galele Glory, Dynamite Fighting Show, Golden Fighter Championship și UFC.

Vizualizări: 274

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: