Politică

Dăncilă despre Ponta: Nu are el puterea să...

Premierul Viorica Dăncilă spune că Victor Ponta nu are capacitatea necesară pentru a dărâma guvernul. ”Nu are puterea Victor Ponta să ia mulți parlamentari din PSD. E păcat că un fost premier se ocupă cu așa ceva. Ar trebui să aibă un alt comportament. E un lucru trist, nu vreau să răspund atacurilor. E un mod de a acționa care nu îi face cinste. Nu vreau să răspund la atacuri. Nu vreau să vin cu un to do list de la Bruxelles, vreau să reprezint România cu demnitate.”, a spus Dăncilă la România TV.

Fostul lider PSD Victor Ponta anunţă că deputaţii PSD Ion Mocioalcă, Ion Spânu, Mihai Popa şi Mihai Mohaci au demisionat, alăturându-se Pro România. "Deputatii Ion Mocioalcă, Ion Spânu, Mihai Popa şi Mihai Mohaci sunt oameni alături de care am muncit în perioada guvernării 2012-2015 şi alături de care am promis în Campania din 2016 că vom continua politicile de dezvoltare, educaţie, sănătate, agricultură, infrastuctură", scrie Ponta pe Facebook, concluzia sa fiind că, "din păcate, PSD a fost confiscat de un grup infracţional care duce ţara în dezastru, iar PRO România este alternativa la PSDragnea şi PNLOrban".

PSD şi ALDE nu mai au majoritatea în Camera Deputaţilor. PSD mai are acum 144 de deputaţi, iar împreună cu ALDE, care la Camera Deputaţilor are 19 parlamentari, puterea numără 163 de aleşi. Majoritatea în Camera Deputaţilor este, însă, de 165 de parlamentari.

Vizualizări: 484

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: