Social-media

Dani Oțil prezintă „Power Couple România – La bine și la greu”

Dani Oțil e prezentatorul „Power Couple România – La bine și la greu”, noua emisiune de la Antena 1 în care adrenalina și distracția poartă 9 cupluri de vedete prin cele mai inedite încercări. Show-ul a fost filmat în Malta și e realizat după un format internațional.

„Power Couple România – La bine și la greu” este un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcționează relațiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu. Cuplurile se vor confrunta cu teste extreme sau situații comice care vor scoate la iveală cât de bine se cunosc cu adevărat partenerii, câtă încredere au, de fapt, unul în celălalt și care sunt punctele tari ale relației lor, dar mai ales cele vulnerabile, anunță Antena 1 într-un comunicat oficial.

Dani Oțil s-a alăturat în calitate de prezentator al show-ului care va fi difuzat de Antena 1 la începutul anului viitor.

„Nu mi-a luat mult timp să spun «da» propunerii de a prezenta acest format. Am văzut două probe și am acceptat să fac parte din acest proiect, pentru că sunt o fire competitivă și mi-a plăcut foarte mult acest tip de concurs complex. Însă a existat și o parte grea a acestei decizii. Cel mai dificil a fost să iau hotărârea în raport cu colegii de la Neatza – noi suntem o familie de mai bine de 15 ani și, pentru prima oară în istorie, am intrat într-un proiect care mi-a cerut să lipsesc mai mult de o zi sau două de la Neatza. Dar, am făcut-o pentru o producție în care cred și care simt că mi se potrivește mănușă – îmi plac provocările pe care le aduce participanților și am rezistența necesară prezentatorului unei emisiuni de o asemenea magnitudine: rezist și 13 ore pe platoul de filmare”, a declarat Dani Oțil, la întoarcerea de la filmările pentru „Power Couple România”, care s-au încheiat de curând.

 

 

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: