Politică

De ce s-a întâlnit Cioloș cu Iohannis

Fostul premier Dacian Cioloş a afirmat, marţi, că la începutul anului a avut o întâlnire informală cu preşedintele Klaus Iohannis, în cadrul căreia au fost abordate teme vizând situaţia politică şi economică a ţării.

"Cred că au trecut câteva săptămâni, probabil la începutul acestui an. Am discutat despre situaţia politică din ţară, despre situaţia economică. A vrut să ştie domnul preşedinte cum vedem şi noi lucrurile. Am discutat despre preşedinţia României la Consiliul UE, unde dânsul ştie că am o anumită expertiză, şi am discutat despre mai multe lucruri care pot fi făcute în ciuda contextului în care ne aflăm. Genul acesta de discuţii le avem în general. A fost o întâlnire informală, o discuţie informală şi sunt discuţii cum am tot avut cu domnul preşedinte în ultima perioadă", a precizat Cioloş, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale împotriva actualului şef al statului, Dacian Cioloş a spus: "Nu pun problema de adversitate cu nimeni. Dacă o să candidez, nu o să o fac să fiu în adversitate cu cineva, ci ca să propun un proiect politic".

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: