Politică

Demisie in bloc la Pro Romania Braila

Deputatul Emilia Meirosu a anuntat, sambata, ca membrii Pro Romania Braila au demisionat in bloc.

Deputatul se refera la Victor Ponta ca fiind "Dragnea2".

"In urma consultarilor cu membrii din Organizatia Pro Romania Braila, astazi, 07.12.2019, am ales sa ne luam ramas bun de la politica pumnului in gura, dusa in ultima perioada de Victor Ponta (Dragnea 2).

In urma atacurilor constante pe care presedintele Pro Romania le-a avut atat la adresa celei mai puternice organizatii din partid si la adresa liderilor, implicit la adresa electoratului brailean, electorat de centru-stanga, ne prezentam demisia", a scris Emilia Meirosu pe Facebook.

In continuarea mesajului, deputatul a explicat de ce ea si colegii sai au ales sa demisioneze.

"Partidul inseamna oameni care au experiente si competente, idealuri si nazuinte. Organizatia Braila si-a dorit consultarea si optiunile sa fie luate in considerare.

Pornind acest proiect, ne-am gandit si am promovat ideile de modernizare a statului roman si reprezentarea unei parti din electoratul Romaniei care nu se regasea in politica.
Politica liderilor centrali ai Pro Romania a creat o ruptura intre oamenii de la baza partidului si deciziile centrale.

Asadar, ramanem aceeasi oameni care se delimiteaza cu demnitate de minciuna si o echipa care va lucra pentru Braila si Romania!", a spus deputatul.

Amintim ca pe 2 decembrie si europarlamentarul Mihai Tudose, fost premier, a anuntat ca demisioneaza din Pro Romania. "Motivele acestui act si anume totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale fiind de notorietate nu le mai detaliez", a spus el atunci.

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: