Social-media

Doina Gradea, Președinte Director General al TVR. câștigă 4300 euro pe lună

oina Gradea este Președinte Director General al TVR. Postul public de televiziune a plătit 140 de mii de euro pentru o emisiune de Revelion vulgară cu îndemnuri repetate la nerespectarea măsurilor anti-COVID.


Televiziunea Publică a decis să organizeze în noaptea dintre ani „Revelion la mine Acas'”, prezentat de grupul Vacanța Mare. Printre invitați: Dan Bittman.

Bittman și Mugur Mihaescu sunt printre cei mai înrăiți negaționiști ai COVID. Ei nu recunosc amploarea pandemiei și consideră că totul este o manipulare și o conspirație. Cu toate acestea, TVR a decis să plătească din bani publici un Revelion filmat chiar în cârciuma lui Mugur Mihăescu de la Vacanța Mare.

Nivelul umorului afișat de Garcea&co poate fi redat printr-un vers spus de Mihăescu: Iohannis și Arafatis să-mi suflakis în trompetis.

Cea care a girat această emisiune plină de remarci misogine și îndemnuri la violență este președinta TVR Doina Gradea. Care o duce mai bine ca premierul Florin Cîțu.

Ea a câștigat, în 2019, suma de 245.169 lei salariu net la care s-au adăugat 2.100 de lei tichete de masa și 1.400 de lei voucher de vacanță. În total, venituri lunare de nete de 4.300 de euro.

Venitul lunar al președintelui TVR este mai mare decît al premierului sau la miniștrilor care câștigă 4.800 de euro, dar aici vorbim de salariul brut.

Cu un an în urmă, Gradea a câștigat numai 3.700 de euro.  



Vizualizări: 257

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: