Stil de viață

Elon Musk plănuieşte să construiască un oraş

Elon Musk îşi mută toate afacerile în Texas, unde a achiziţionat terenuri întinse, și unde va contrui un nou oraș.

Multimiliardarul american Elon Musk plănuiește să-și construiască propriul oraș, pe pășuni și terenuri agricole achiziționate, nu departe de Austin, capitala statului Texas. Documentele obţinute de The Wall Stret Journal sugerează că Musk a luat acest proiect foarte în serios, fapt confirmat şi de oamenii familiarizați cu ideea.

În întâlnirile cu proprietarii de terenuri și agenții imobiliari, Musk și angajații companiei sale au descris viziunea sa ca pe un fel de utopie texană de-a lungul râului Colorado, unde angajații săi ar putea locui și lucra. Directorii companiei Boring au discutat și au explorat posibilitatea încorporării orașului nou construit în Comitatul Bastrop, care se află la aproximativ 50 km de Austin.

Încorporarea orașului într-un district existent i-ar permite lui Musk să-și accelereze planurile. Se pare că Musk și cei mai apropiați colaboratori ai săi vor ca angajații companiilor miliardarului din zona Austin, inclusiv lucrătorii de la Boring, producătorul de mașini electrice Tesla, și compania de explorare spațială SpaceX, să poată locui aici, în case noi, cu chirii sub nivelul pieței.

Orașul planificat se învecinează cu facilitățile Boring și SpaceX. Locația are deja case, teren de sport și sală de sport. În cadrul unei întâlniri comune a angajaților Boring de anul trecut, președintele companiei, Steve Davis, a anunțat că orașul nou construit va trebui să organizeze alegeri pentru primar, au confirmat cei care au participat la întâlnire.

Vizualizări: 69

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: