Stil de viață

Prințul Harry şi Meghan Markle au botezat-o pe fiica lor Diana

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, fiica în vârstă de un an şi jumătate a prinţului Harry şi a lui Meghan Markle, a fost botezată săptămâna trecută, a anunţat miercuri purtătorul de cuvânt al acestora.

Ceremonia a avut loc la casa soţilor Sussex din Montecito, California. „Pot confirma că prinţesa Lilibet Diana a fost botezată vineri, 3 martie, de către arhiepiscopul Los Angeles-ului, reverendul John Taylor”, se arată în declaraţie.

Potrivit Sky News, aceasta este prima dată când Lilibet este prezentată public ca prinţesă. Ea a primit titlul de prinţesă când bunicul ei, regele Charles III, a urcat la tron.

Lilibet s-a născut la 4 iunie 2021 în Santa Barbara, California. Ea a primit numele în onoarea reginei Elizabeth II şi poartă al doilea nume al mamei prinţului Harry, Diana, care a murit la vârsta de 36 de ani în 1997, într-un accident de maşină la Paris.

Cuplul, care publică rar fotografii cu cei doi copii ai lor, a lansat anul trecut două fotografii cu Lilibet, cu ocazia primei ei aniversări, sărbătorită în marginea Jubileului Reginei din Regatul Unit. În fotografie, fetiţa apare zâmbitoare, purtând o rochie albastră.  Fiul lor cel mare Archie, născut în mai 2019, a fost botezat la Windsor în iulie.

Vizualizări: 54

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: