Social-media

Emirul Dubaiului îşi dă în judecată soţia fugită cu banii și copiii

Emirul Dubaiului, şeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, a dat-o în judecată pe una dintre soţiile sale, Prinţesa Haya bint al-Hussein, conform CNN. Conform presei britanice, Prinţesa Haya, una dintre fiicele regelui Hussein al Iordaniei, decedat, şi-a părăsit soţul şi a călătorit din Dubai la Londra.

Prinţesa este cunoscută la nivel internaţional, fiind prietenă apropiată cu Prinţul Charles al Marii Britanii şi cu soţia sa Camilla, Ducesa de Cornwall.

Cazul ei va fi judecat în Londra, în secţiunea dedicată familiei de la Curtea Supremă iar următoarea audiere va avea loc pe 30 şi 31 iulie.

Şeicul Al Maktoum va fi reprezentat de Lady Helen Ward of Stewarts, o firmă importantă de avocatură din Londra, conform informaţiilor CNN.

Prinţesa Haya a absolvit facultatea de Politică, Filosofie şi Economie de la Oxford.

Prinţesa, care e născută în Iordania, s-a căsătorit cu Şeicul Mohammed în 2004, devenind astfel a şasea sa soţie. Şeicul Mohammed, în vârstă de 69 de ani, a postat recent o poezie pe contul său de Instagram în care acuză o femeie neidentificată de „trădare”.

Prinţesa Haya, în vârstă de 45 de ani, a fugit iniţial în Germania în acest an pentru a cere azil. Conform unor informaţii, ea s-ar afla acum într-o vilă de 85 de milioane de lire în Kensington Palace Gardens, în centrul Londrei, conform BBC.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: