Social-media

Emisia Realitatea Plus, suspendată de CNA

Emisia Realitatea Plus se oprește timp de 10 minute, în această seară, de la ora 19:00, ca urmare a unei decizii CNA pe care echipa postului TV și realizatoarea Anca Alexandrescu au contestat-o vehement.

De altfel, realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel a transmis și azi un mesaj tuturor telespectatorilor care-i sunt alături: „Vă rog să stați pe Realitatea Plus, chiar dacă emisia se va opri!”.

„Pentru ca deranjam foarte tare, astazi intre orele 19-19.10 CNA a decis ca emisia Relitatii plus sa fie suspendata in timpul emisiunii mele! In semn de protest fata de incercarea de a ne baga pumnul in gura, va rog sa stati pe Realitatea plus, chiar daca emisia se va opri! Audientele noastre ii deranjeaza grav si fac tot posibilul sa mi ia dreptul la libera exprimare! Va multumesc!”, scrie Anca Alexandrescu pe Facebook.

 actualizare: Postul tv Realitatea PLUS nu a oprit emisiunea joi, 18 mai, de la ora 19.00, pentru 10 minute, așa cum a decis CNA. Releviziunea a obținut o hotărâre de suspendare a deciziei CNA, la Curtea de Apel București.

„Acestea sunt cele 10 minute în care eu nu ar fi trebuit să fiu pe post, pentru că hoții din politica românească vor să-mi închidă gura”, a afirmat Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii „Culisele statului paralel”.



„Există judecători corecți, am crezut întotdeauna în justiție și voi crede până la capăt. Chiar dacă au fost excepții, sunt convins că și în justiție cei de bună credință și cei care își iubesc meseria vor putea să-i învingă pe cei care, sub o formă sau alta, au făcut multe lucruri care au distrus țara”, a mai spus jurnalista Anca Alexandrescu.

Vizualizări: 82

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: