Social-media

Este oficial: Alexandru Comârzan este câștigătorul "Chefi la cutite"

S-a incheiat concursul "Chefi la cutite". Premiul de 30000 de euro a revenit moldoveanului Alexandru Comârzan, cel care a facut parte din echipa lui sef Scărlătescu.

„Cât de mult mi-am dorit să câştige băieţaşul ăsta”, a spus Scărlătescu. Alexandru Comerzan a avut câştig de cauză în finala Chefi la Cuţite, unde i-a înfruntat pe Bobby şi pe Alex Popa.

Câştigătorul Chefi la Cuţite sezonul 7 a trebuit să facă faţă unor momente foarte grele în cele mai încinse momente ale emisiunii. Astfel, săptămâna trecută, el a mărturisit că fiica sa a trebuit să treacă printr-o intervenţie chirurgicală tocmai în Italia.

Alexandru Comerzan este bucătar profesionist de meserie, are 31 de ani şi vine din Republica Moldova. El a reuşit să impresioneze încă din faza preliminariilor, cucerindu-i pe cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. Cel din urmă a decis să îi ofere cuţitul de aur.

Pasionat încă din copilărie de de gastronomie, Alex a plecat încă de la 15 ani cu părinţii săi în Italia, în căutarea unei vieţi mai bune. El a povestit pentru Antena 1, că, iniţial, tatăl său nu a fost de acord cu pasiunea sa, dar el s-a ţinut de meserie şi a progresat.

Vizualizări: 499

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: