Sport

FCU Craiova a ratat prezența în play-off

Sepsi OSK și FC U Craiova s-au întâlnit joi seara, la Sfântu Gheorghe, în etapa 23 din Superliga, în meciul decisiv pentru clasamentul din play-off.

Sepsi s-a impus cu scorul de 4-0, oltenii ratând astfel prezența în play-off deși erau pe locul șase înaintea acestui meci.

În prima repriză a meciului Sepsi OSK – FC U Craiova, formația condusă de Cristiano Bergodi a făcut instrucție cu elevii lui Nicolo Napoli, iar la pauză era 3-0 pentru covăsneni.

La golul marcat de Nicolae Păun în minutul 6 al meciului Sepsi OSK – FC U Craiova, patronul echipei din Sfântu Gheorghe s-a bucurat ca un copil. Acesta a fost surprins de camerele de filmat în timp ce ridica mâinile în sus în semn de bucurie.

Aceleași gesturi le-a făcut patronul formației Sepsi OSK și la golul de 2-0 pentru gruparea covăsnenilor, când Gurău și-a băgat mingea în poartă, după ce a respins greșit.

Golul de 3-0, ultimul din prima repriză a meciului Sepsi OSK – FC U Craiova, a fost înscris de Aganovic, în minutul 44, după un assist al lui Safranko, cel care a marcat golul de 4-0 în minutul 50.

Vizualizări: 76

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: