Sport

Iordănescu nu l-a convocat pe Ianis Hagi la lot

Gică Hagi a fost extrem de deranjat de faptul că Ianis Hagi nu a fost inclus pe lista preliminară a stranierilor convocați pentru meciurile echipei naționale cu Andorra și Belarus.

Managerul Farului a avut un discurs dur la adresa lui Edi Iordănescu, dar se pare că decizia selecționerului are la baze motive obiective, care i-au fost prezentate inclusiv lui Ianis Hagi.

Potrivit informațiilor furnizate de jurnalistul Radu Naum, care a citat surse federale la Fotbal Club, Edi Iordănescu a avut o discuție cu Ianis Hagi, în care i-a spus că, pentru el, ar fi benefic să rămână la echipa de club și să-și continue procesul de pregătire.

Edi Iordănescu este de părere că Ianis Hagi ar fi avut de pierdut dacă ar fi irosit atâtea zile pe drum, până la București, ulterior în Andorra, iar apoi înapoi la Glasgow, timp care ar fi utilizat mai bine în Scoția.

Selecționerul chiar ar fi fost supus unor ”presiuni” din interiorul Federației, de unde i s-ar fi transmis că ar fi mai bine să-l includă pe Ianis Hagi pe lista preliminară, dar a rămas la prima sa decizie.

Ianis Hagi a revenit de curând după o accidentare care l-a ținut departe de gazon mai bine de un an. De la revenire, a jucat 19 minute cu St. Johnstone, 45 de minute cu Partick Thistle, un minut cu Kilmarnock, 14 minute cu Hibernian și 13 minute cu Raith.

Vizualizări: 38

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: