Politică

Firea îi lansează o provocare lui Liviu Dragnea

Primarul general, Gabriela Firea, a transmis, luni, că îl invită pe Liviu Dragnea la o dezbatere pe tema bugetului, ”cu cifrele şi dovezile pe faţă”, la orice televiziune ”prietenoasă cu el”.

”Îl invit pe domnul Dragnea la o dezbatere publică, cu cifrele şi dovezile pe faţă, la orice televiziune doreşte, oricât de prietenoasă cu el. Să vadă o ţară întreagă cine minte şi cine spune adevărul. A tăiat aproape 25% din bugetul Primăriei Capitalei (180 milioane de euro) şi spune senin că bucureştenii nu vor fi afectaţi, pentru că a suplimentat repartiţia de bani la sectoare. O mare manipulare! Dl Dragnea se face că nu ştie că Primăria Capitalei şi cele 6 primarii de sector au prin lege atribuţii diferite şi, deci, facturi de plătit diferite”, a scris, luni, pe Facebook, Gabriela Firea.

Potrivit acesteia, Primăria Capitalei plăteşte pentru toţi locuitorii din Bucureşti: subvenţia şi investiţiile pentru transportul public în comun, subvenţia şi investiţiile pentru termoficare, dotările şi funcţionarea celor 20 de mari spitale, iluminatul public, consolidarea blocurilor cu bulină roşie, marile lucrări de infrastructură, marile parcuri, cele 15 teatre etc.

”Ceea ce face acum domnul Dragnea prin Legea Bugetului este falimentul Capitalei României dintr-un singur motiv: să se răzbune pe mine, pentru că am avut curajul să-i spun că izolează ţară şi distruge echipa politică. Dovedeşte că îi urăşte pe bucureşteni, pentru că ei vor avea cu 25% mai puţine servicii publice, dacă Bugetul va fi votat în formă actuală de Parlament”, a mai scris Firea pe Facebook.

Aceasta afirmă că va lupta ”cu această monstruozitate de buget” şi se va adresa ”tuturor forurilor interne şi externe”.

”Funcţionarii şi demnitarii care pun în practică tot ceea ce comandă domnul Dragnea să se gândească de două ori, pentru că vor răspunde personal, posibil chiar şi pentru abuz în serviciu. Dumnealui va fugi de răspundere, cum a făcut şi în cazul OUG 13 pusă la cale de el: când a văzut că reacţiile sunt negative, a dat vina pe cei mici. Ca un adevărat bărbat de stat! Să nu se mai ascundă după Olguţa, Codrin şi Doiniţa! Să vină el personal să explice de ce vrea haos în Capitală!”, a mai spus Firea.

Liviu Dragnea a declarat, duminică, că Guvernul va aloca sume îndestulătoare pentru administraţia locală, astfel încât dezvoltarea comunităţilor locale să fie un obiectiv major.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: