Politică

Gabriela Firea: Plec din țară

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus că o bate gândul să plece din țară dacă Liviu Dragnea va câștiga alegerile prezidențiale. "Repet, am momente când îmi vine să spun că, dacă un astfel de om ar ajunge preşedintele ţării, ori plec din ţară, ori îl împiedic cu orice preţ să ajung acolo chiar şi contracandidându-l. O spun la supărare pentru că te duce domnul Dragnea şi într-o astfel de situaţie în care să te gândeşti la orice, pentru că este pur şi simplu un om care are o gândire malefică”, a afirmat Gabriela Firea.

Firea a fost întrebată dacă s-a gândit dacă va candida la alegerile prezidenţiale, spunând că nu a avut când să facă acest lucru.

“Nu am apucat să mă gândesc. Am fost în perioada sărbătorilor şi în spital şi acum sunt sub tratament şi sub regim alimentar, nu mi-am revenit încă suficient, dar sunt nevoită pur şi simplu să lupt pentru bucureşteni, să îi reprezintă până în ultima secundă cu cinste şi în primul rând să le spun adevărul, să nu se lase păcăliţi de minciunile transmise prin comunicate de presă. Nu m-am gândit nicio secundă să îi părăsesc pe bucureşteni, să plec de la Primăria Capitalei”, a precizat Firea.

Ea a precizat că la alegerile locale de anul viitor ar putea candida ca independent la Primăria Capitalei.

Vizualizări: 793

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: