Minciuna zilei

Florin Iordache: Nu există nicio diferență între spitalele de stat și modul în care sunt tratați pacienții în spitalele de stat și unul privat

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, a afirmat că nu există nicio diferență între spitalele de stat și cele private când vine vorba de modul în care sunt tratați pacienții.

 "Nu există nicio diferență între spitalele de stat și modul în care sunt tratați pacienții în spitalele de stat și unul privat. Nu cred că pentru o internare de urgență, așa cum s-a internat domnul Dragnea, e un capăt de țară. Eu și colegii mei avem respect pentru modul în care pacienții sunt trataâi atât în spitalele de stat, cât și în cele private", a declarat Florion Iordache.

„Eu am fost anul trecut când am fost operat într-un spital de stat şi modul în care am fost tratat şi condiţiile pe care le-am avut într-un spital au fost mult mai mult decât mulţumitoare. În plus, prin faptul că au crescut salariile din sistemul sanitar, prin faptul că au fost alocate şi o serie de instituţii spitaliceşti şi-au îmbunătăţit condiţiile, discutăm de aparatură, de construcţia de noi secţii şi aşa mai departe sunt premise că sănătatea pentru guvernare a constituit şi constituie o prioritate”, a mai spus acesta.

Declarația acestuia vine în contextul în care președintele Klaus Iohannis a afirmat marți că Liviu Dragnea trebuie să meargă un spital de stat, nu la unul privat.

Vizualizări: 365

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Minciuna zilei:

Citește și: