Sport

Fost mare fotbalist, condamnat la închisoare!

Fostul fotbalist Dănuț Lupu a fost condamnat la șapte luni și zece zile de închisoare cu executare, după ce a fost prins conducând fără permis valabil. Fostul internațional a făcut apel la Curtea de Apel și primul termen a fost programat pentru data de 7 iunie.

Dănuț Lupu și-a recunoscut fapta și a transmis că s-a urcat la volan pentru a ajunge rapid la spital.  ”Nu știu, nu pot să vă spun eu lucrul ăsta. De aia sunt avocați, nu? Da, în primul rând, regret ce s-a întâmplat. Am fost nevoit. Pur și simplu mă duceam la spital. Îmi era rău, și martorii au declarat același lucru.

Acum, știți cum e în viață, chiar dacă faci anumite greșeli, eu spun că dacă le faci în interes de sănătate… Până la urma urmei e greșeala mea.

Nu (n.r. întrebat dacă ar fi procedat altfel), pentru că eu cred că sănătatea fiecărui om e mai importantă decât orice”, a declarat Dănuț Lupu, citat de Gândul.

Lupu a contestat însă decizia, iar instanța se va pronunța din nou pe data de 7 iunie, după ce, anterior, amânase pronunțarea de alte două ori.

Fostul fotbalist a fost prins conducând fără permis pe drumurile publice din România, deși permisul de conducere i-a fost anulat încă din 30 aprilie 2001, când a fost surprins la volan după ce consumase băuturi alcoolice, mai scriu cei de la Gândul.

Vizualizări: 51

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: