Sport

Alex Mitriță a semnat pentru trei ani

Mult dorit la Universitatea Craiova și sezonul trecut, Alex Mitriță este fotbalistul de mare calibru transferat de Mihai Rotaru în această vară pentru a întări echipa. Acesta a ajuns joi în România după ce s-a înțeles cu Universitatea Craiova.

Alex Mitriță este jucătorul cel mai dorit la olteni în ultima perioadă și în fiecare perioadă de mercato se vorbește și se scrie de vanirea sa. La fal s-a întâmplat și acum când presa a scris pagini întregi de posibila sa revenire în România iar acest lucru s-a confirmat. Fotbalistul care ultima dată a jucat pentru Al Raed, echipă antrenată de Marius Șumudică, a semnat cu Universitatea Craiova, informație dezvăluită recent de ProSport, iar după o zi Mitriță a și revenit în România.

Internaționalul român a vorbit despre decizia de a reveni la Universitatea Craiova, despre perioada petrecută în străinătate, dar și despre planurile pe care le are alături de echipa lui Mihai Rotaru.

„Da, am semnat cu Craiova un contract valabil pe trei ani și sunt foarte bucuros. Știți foarte bine ce înseamnă pentru mine această echipă, acest oraș, familia… Sunt foarte bucuros că am făcut această alegere. Alegerea aș fi făcut-o de anul trecut, am fost aproape să vin de anul trecut dar nu s-a putut, însă am zis că nu voi mai rata ocazia.

Nu este niciun pas înapoi. Sezonul ăsta trebuie să tragem tare și să nu mai facem greșeala din acest an. Cu siguranță vom avea rezultate foarte bune. (Ai venit să te bați la titlu?) Cu siguranță! De asta am și venit. Această echipă și acest oraș merită să se bată la titlu, să câștige un trofeu și m-aș bucura foarte mult să pun piciorul la acest lucru.

Acești patru ani au fost foarte buni, am avut momente bune și mai puțin bune, dar sunt bucuros că am putut învăța din aceste momente”, a spus Alex Mitriță.

Vizualizări: 56

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: